Create PDF Print RSS 

Obedové menu

Obedové menu

pondelok, 13. august 2018 - piatok, 17. august 2018
PONDELOK
  0,3l  Krémová polievka so zelenými fazuľkami a zemiakmi /1,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/150g Grilované kuracie prsia plnené so špargľou a mozzarellou, ryža a listový šalát /1,4,7,12  
  II.  250g Špagety bolognese so strúhanou mozzarellou a bazalkou /1,3,7,12  
Vyberte si prípadne z nášho EXTRA MENU
UTOROK
  0,3l  Bažantia polievka so zeleninou a domácou cestovinou /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  150g/200g Balkánske čevapčiči na grile s horčicou, cibuľkou a pečenými zemiakmi /1,3,10,12  
  II.  250g/200g Pečený pstruh s holandskou omáčkou a varenými zemiakmi /1,4,12  
Vyberte si prípadne z nášho EXTRA MENU
STREDA
  0,3l  Brazílska zemiaková polievka s krutónmi /1,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/150g Pečené diviačie stehno špikované slaninkou so smotanovo šípkovou omáčkou, brusnicami a žemľovou knedľou /1,3,7,9,12  
  II.  250g Penne so syrovou omáčkou, brokolicou, kuracími prsíčkami a parmezánom /1,7,12  
Vyberte si prípadne z nášho EXTRA MENU
ŠTVRTOK
  0,3l  Fazuľová polievka s klobáskou a domácimi rezancami /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/200g Grilovaný steak z Nórskeho lososa so smotanovou omáčkou z čerstvých byliniek a varenými zemiakmi /4,7,12  
  II.  250g Baskitské kuracie rizoto s pomodoro, čerstvou paprikou, olivami a chorizo klobáskou /1,12  
PIATOK
  0,3l  Francúzska cibuľová so syrovým toastom /1,3,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  250g Kurací wok s orientálnou zeleninou, vykostenými kuracími stehienkami a ryžovými rezancami a sézamom/ 1,7,12  
  II.  120g/200g Grilovaný encián s pečenými zemiakmi a brusnicami /7,12  
Vyberte si prípadne z nášho EXTRA MENU