Obedové menu

Obedové menu

Obedové menu I. a menu II. 8,49 €, menu III. 11,99 € | Obedová 0,3l čapovaná kofola 1 €
podávame od 11:30 v pracovné dni len do vypredania

Pondelok, 8. august 2022 - Piatok, 12. august 2022
PONDELOK
  •  0,3l Špargľová krémová polievka s krutónmi /1,7,12  
  •  0,3l Silný hovädzý vývar s domácimi rezancami a koreňovou zeleninou julien /1,3,9,12  
  I.  100g/150g Kuracie soté na kari omáčke so záhradnou zeleninou a ryžou, miešaný šalát /7,12  
  II.  250g Francúzske zemiaky s vajíčkom, klobáskou, zapekané so syrom, nakladaná uhorka /3,7,12  
  III.  250g Ručne robené pappardelle s grilovaným nórskym lososom, smotanou, bielym vínom, cesnakom a čertvým sekaným kôprom /1,3,4,7,12  
UTOROK
  •  0,3l Frankfurtská polievka s párkom a pečivom /1,12  
  •  0,3l Silný hovädzý vývar s domácimi rezancami a koreňovou zeleninou julien /1,3,9,12  
  I.  150g/150g Plnená paprika s paradajkovou omáčkou a parenou knedľou /1,3,12  
  II.  250g Porcini krémové dubákové rizoto so šalotkou, cesnakom, bylinkami a parmezánom /1,7,12  
  III.  250g Ručne robené pappardelle s grilovaným nórskym lososom, smotanou, bielym vínom, cesnakom a čertvým sekaným kôprom /1,3,4,7,12  
STREDA
  •  0,3l Cícerová polievka so špenátom a lososom /1,4,12  
  •  0,3l Silný hovädzý vývar s domácimi rezancami a koreňovou zeleninou julien /1,3,9,12  
  I.  150g/200g Maďarský kurací paprikáš z vykostených kuracích stehien so zemiakovými haluškami a čili papričkou /1,7,12  
  II.  100g/150g Grilované kuracie nugetky na krémovom špargľovom rizote s grilovanými cherry paradajkami /7,12  
  III.   250g Ručne robené pappardelle s grilovaným nórskym lososom, smotanou, bielym vínom, cesnakom a čertvým sekaným kôprom /1,3,4,7,12  
ŠTVRTOK
  •  0,3l Šošovicová polievka s klobáskou a rohlíkom /1,12  
  •  0,3l Silný hovädzý vývar s domácimi rezancami a koreňovou zeleninou julien /1,3,9,12  
  I.  100g/150g Grilované teľacie saltimbocca zapekané s prosciuttom a čerstvou šalviou, bylinková polenta, listový šalát /7,12  
  II.  250g Špagety bolognese so strúhanou mozzarellou a bazalkou /1,3,7,12  
  III.   250g Ručne robené pappardelle s grilovaným nórskym lososom, smotanou, bielym vínom, cesnakom a čertvým sekaným kôprom /1,3,4,7,12  
PIATOK
  •  0,3l Póriková krémová polievka so zemiakmi a krutónmi /1,7,12  
  •  0,3l Silný hovädzý vývar s domácimi rezancami a koreňovou zeleninou julien /1,3,9,12  
  I.   350g Gurmánska živánska v alobale s bravčovou panenkou, oravskou slaninkou, údenou klobáskou, paprikou, cibuľkou a zemiakmi /1,12  
  II.   150g/200g Filet zo pstruha na masle, cesnaku a bylinkách s holandskou omáčkou, varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťkou a citrónom /4,7,12  
  III.   250g Ručne robené pappardelle s grilovaným nórskym lososom, smotanou, bielym vínom, cesnakom a čertvým sekaným kôprom /1,3,4,7,12