Obedové menu

Obedové menu

Pondelok, 12. október 2020 - Piatok, 16. október 2020

PONDELOK

• 0,3l Cesnaková krémová polievka s krutónmi /1,7,12 
• 0,3l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12 
I. 100g/150g Soté funghi s kuracími prsiami a lesnými hubami, v zemiakovej haruli, strúhaný syr, mix šalát /1,3,7,12 
II. 350g Grilované plnené cuketky s boloňskou zmesou, zapekané s mozzarellou, rukolový šalát /7,12 
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU

UTOROK

• 0,3l Kotlíkový guláš s chlebom /1,12 
• 0,3l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12 
I. 120g/200g Lososový steak s varenými zemiakmi so špenátom, holandská omáčka /3,4,7,12 
II. 250g Kačacie rizoto s kačacími prsiami, zelenými fazuľkami, baby karotkou, parmezánom a čerstvou bazalkou /7,12 
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU

STREDA

• 0,3l Tekvicová krémová s chlebom /1,7,12 
• 0,3l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12 
I. 250g/150g Indické tandoori pečené marinované kuracie stehno s jasmínovou ryžou a koriandrovým šalátom /7,12 
II. 100g/150g Beef plnený wrap s grilovanou hovädzou sviečkovou, šalátom, paradajkou, slaninkou a bylinkovým dressingom v tortilla placke, hranolky /1,7,12 
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU

ŠTVRTOK

• 0,3l Šošovicová s párkom, zeleninou a žemličkou /1,12 
• 0,3l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12 
I. 120g/150g Flank steak na šafranovom rizote s chimichuri omáčkou /7,12 
II. 250g Špagety con polo s kuracími prsíčkami, smotanovou omáčkou, parmezánom a čerstvou bazalkou /1,3,7,12 
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU

PIATOK

• 0,3l Minestrone talianska zeleninová polievka s cestovinou /1,3,12 
• 0,3l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12 
I.  250g Crispy duck chrumkavé kačacie kúsky s wok zeleninou, čínskymi rezancami a mladou cibuľkou /1,12 
II.  100g/200g Vyprážaný oravský oštiepok s varenými zemiakmi, tatárska omáčka /1,3,7,12 
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU

OD 11:30 OBEDOVÉ MENU 6,49 €

Obedová kofola 0,3l za 0,99 €

 

Naše denné menu nájdete aj na gastronomickom portáli Menučka.sk

 

POTRAVINOVÉ ALERGÉNY: 1/Obilniny obsahujúce lepok, 2/Kôrovce, 3/Vajcia, 4/Ryby, 5/Arašidy, 6/Sójové zrná, 7/Mlieko(vrátane laktózy), 8/Orechy, 9/Zeler, 10/Horčica, 11/Sezámové semená, 12/ Kysličník siričitý a siričitany, 13/Vlčí ôb, 14/Mäkkýše. Potravinové alergény vyšie uvedené sú bližšie popísané v smernici Komisie 2007/68/ES z 27.novembra 2007