fbpx
Print  Close Window

Obedové menu

Obedové menu

utorok, 23. apríl 2019 - piatok, 26. apríl 2019
PONDELOK
    zatvorené  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU
UTOROK
  0,3l  Šampiňónová krémová polievka s krutónmi /1,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  100g/200g Grilovaný kurací steak s krémovou kuriatkovou omáčkou, pečené zemiaky a listový šalátik /1,7,12  
  II.  250g Francúzske rizoto z bravčovej panenky s Versaill zeleninou, bielym vínom a strúhaným syrom /7,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU
STREDA
  0,3l  Sedliacka hŕstková polievka a chlebom /7,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/200g Grilovaný steak z Nórskeho lososa so smotanovou omáčkou z čerstvých byliniek a varenými zemiakmi /4,7,12  
  II.  150g/200g Pečená veľkonočná klobása s hrachovou kašou a chlebom /1,7,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU
ŠTVRTOK
  0,3l  Fazuľová s údeným kolienkom a rožkom /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  200g/150g Toskánske kuracie stehno balené v anglickej slanine s omáčkou z lúpaných paradajok s olivami, šalotkou ačerstvou bazalkou, ryža a zelený šalátik /12  
  II.  120g/200g Vyprážaný encián s varenými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou /1,3,7,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU
PIATOK
  0,3l  Terchovská bryndzová polievka so slaninkou, zemiakmi a rožkom /1,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  100g/150g Plzeňský hovädzí guláš s karlovarskou žemľovou knedľou, chilli a červenou cibuľkou /1,3,7,12  
  II.  250g Pulitzer šalát s grilovaným enciánom, listovým šalátom, sušenými paradajkami, capari a brusnicami /7,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU