fbpx
Print  Close Window

Obedové menu

Obedové menu

pondelok, 14. október 2019 - piatok, 18. október 2019
PONDELOK
  0,3l  Krémová polievka so zelenými fazuľkami a zemiakmi /1,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  100g/150g Grilované kuracie saltimbocca zapekané s prosciuttom a čerstvou šalviou, ryža a listový šalát /12  
  II.  250g /1,3,7,12 Francúzske zemiaky zapekané so syrom, nakladaná uhorka  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU
UTOROK
  0,3l  Teľací guláš so zeleninou a zemiakmi /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/200g Flank steak preliaty demi glace omáčkou, opekané zemiaky s rozmarínom, zelený šalátik /1,3,7,12  
  II.  250g Gnocchi s omáčkou z modrého syra, kuracími kúskami, vlašskými orechami a rucolou /1,3,7,8,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU
STREDA
  0,3l  Maďarské rybacie Halászle s cesnakovou bagetkou /1,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  500g/100g Grilované bravčové rebierka potreté s barbecue omáčkou, podávané s chrenom, nakladanou zeleninou a chlebom /1,12  
  II.  250g Šafranové rizoto s Nórskym lososom, hráškom, smotanou a čerstvou rucolou /4,7,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU
ŠTVRTOK
  0,3l  Babičkina kulajda s vajíčkom a pečivom /1,3,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  100g/150g Typická česká sviečková na smotane so špikovanou slaninkou, brusnicami a parenou knedľou /1,7,12  
  II.  250g Bryndzové pirohy s kyslou smotanou, vypečenou slaninkou a mladou cibuľkou /1,3,7,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU
PIATOK
  0,3l  Minestrone talianska zeleninová polievka /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/200g Delikates bravčové líčka na červenom víne so zemiakovou kašou a fritovanou cibuľkou /1,7,12  
  II.  100g/200g Fritované syrové špízy prekladané prosciuttom crudom s varenými zemiakmi a brusnicami /1,3,7,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU