fbpx
Print  Close Window

Obedové menu

Obedové menu

pondelok, 18. február 2019 - piatok, 22. február 2019
PONDELOK
  0,3l  Indiánska zeleninová s lúpanými paradajkami, kukuricou, tekvicou a fazuľou /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/200g Konfitované jelenie stehno, brusnicová omáčka a maslové šúlance / 1,7,12  
  II.  100g/200g Brasil beef picanha na špagetách aglio olio s parmezánom /1,7,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU
UTOROK
  0,3l  Domáca kapustnica s chlebom /1,3,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/200g Hovädzí steak s barbecue omáčkou a pečenými zemiakmi s rozmarínom /12  
  II.  150g/200g Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou /1,3,7,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU
STREDA
  0,3l  Bažantia polievka so zeleninou a domácou cestovinou /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  100g/150g Grilované kuracie prsia plnené sušenými paradajkami a cuketou s bylinkovou omáčkou, ryža a listový šalát /1,7,12  
  II.  250g Tyrolské mäsové zemiakové gule s kyslou kapustou so slaninkou a fritovanou cibuľkou /1,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU
ŠTVRTOK
  0,3l  Šošovicová polievka s údenou klobáskou a pečivom /1,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/150g Poľovnícky divinový guláš s chilli papričkou, parenou knedľou a šalotkou /1,7,12  
  II.  250g Gnocchi s omáčkou z modrého syra, kuracími kúskami, vlašskými orechami a rucolou /1,3,7,8,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU
PIATOK
  0,3l  Francúzska cibuľová so syrovým toastom /1,3,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar so zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/200g Do chrumkava vyprážané vykostené kuracie stehno so zemiakovou kašou a domácou čalamádou /1,3,7,12  
  II.  150g/200g Rolka z aljašskej tresky s baby špenátom, limetkovou omáčkou a varenými zemiakmi /1,3,7,12  
Vyberte si prípadne z nášho PULITZER MENU